"Bert Hellinger felfigyelt arra, hogy testi-lelki bajaink kialakulását nem lehet csak a saját életünk eseményei alapján megérteni. Úgy tűnik, mintha sorsunk elválaszthatatlanul összefonódna a kibővített családunk tagjainak sorsával. Mintha lenne egy közös családi lélek, egy olyan energiamező, amelyben mindenki benne foglaltatik, aki csak a kiterjedt családhoz, az ún. klánhoz tartozik, akár tudunk a létezéséről, akár nem. A tagokból összeállt új egészt Hellinger „családi léleknek”, Albrecht Mahr „mindentudó mezőnek” nevezi. A családállítás irodalmában mindkét elnevezéssel találkozhatunk. A tagokból összeállt új egész, mint minden rendszer, több mint részeinek összege, és megvannak a maga működési mechanizmusai. Ebbe a nagy egészbe ágyazódik bele az egyes ember élete, és sokszor oly módon irányítja azt, hogy az illető arról nem is tud."

A család állítás módszertana megvilágítja számunkra kik azok a családban, akiknek sérüléseit észrevétlenül hordozzuk magunkban. Lehet, hogy már úgy véljük, hogy saját személyiségünk részei. Onnan vesszük észre, hogy talán nem azok, hogy nyomasztanak, akadályoznak minket. Nem tudjuk saját sorsunkat élni, elakadunk. Ezek nem jó, vagy rossz dolgok. Egyszerűen valamiért vannak. Ha meglátjuk ezeket a személyeket, lelkeket, akik hatnak ránk, feloldjuk magunkban tulajdonságainkat. Kinyitjuk sorsunk kapuját. Indulhatunk.

Kinek érdemes a család állítás módszertanával feloldani lelki blokkjait?

Erre a jó válasz, hogy mindenkinek.

- családi konfliktusok

- párkapcsolati problémák

- fizikai betegségek lelki hátterei

- gyermektelenség

- fel nem dolgozott traumák

- sors elakadás

- mert úgy érzed itt a helyed.

És sorolhatnám.

Kérlek, ha úgy érzed, hogy itt a helyed, jelentkezz.

Namaste

Kata

Május 24.én reggel 9.órai kezdéssel CSALÁDÁLLÍTÁS Budán.

kézkézben.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekesszenciak.blog.hu/api/trackback/id/tr716197886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása