Piros VAGY kék?

2014.05.29. 14:55

A Család, mint elsődleges bölcsőnk és Otthonunk, meghatározza az élethez való hozzáállásunkat, teljesítményeinket, karrierünket, gondolkodásunkat, szellemiségünket. Az innen hozott lelki és mentális táplálékainkból töltekezünk egész életünkben, és ezek a programok határozzák meg életünk eseményeire adott válaszainkat, amiket természetesen mi szenvedünk el.

Kérdés az , hogy kikerülhetőek-e olyan életesemények, amelyek szenvedést okoznak?
A válasz: igen!

Rajtunk múlik, hogy szembe nézünk-e örökölt, sokszor helytelen életvezetési problémáinkkal, és feloldjuk, kidolgozzuk azokat magunkból. Ha Édesanyánk piros, Édesapánk kék, akkor mi a gyerekei, csak kéket és pirosat tudunk örökségül hozni. Ezen programok épülnek be a személyiségünkbe észrevétlenül. Minél inkább nem akarjuk látni ezt („Nem akarok olyan lenni, mint az apám…”), annál inkább tagadjuk származásunk. Nem ez a helyes megoldás! A helyes út: kijavítani ezeket a programokat.

Kinek érdemes a család állítás módszertanával feloldani lelki blokkjait? Erre a jó válasz, hogy mindenkinek.

- családi konfliktusok
- párkapcsolati problémák
- fizikai betegségek lelki hátterei
- gyermektelenség
- fel nem dolgozott traumák
- sors elakadás
- mert úgy érzed itt a helyed.
És sorolhatnám.

Kérlek, ha úgy érzed, hogy itt a helyed, jelentkezz.

Namaste
Kata

Június 7-én, reggel 9 órai kezdéssel CSALÁDÁLLÍTÁS Budán.

valas_gyerek_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekesszenciak.blog.hu/api/trackback/id/tr786228248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása