HIT

2014.05.27. 11:40

Ebben az évben nagyon sokunk fog egy olyan utat keresni, aminek a kulcsszava a HIT. Mindenki ismeri a szót, de vajon ha felteszed magadnak a kérdést, hogy mi a HIT? Vajon tudod-e választ?

Valójában olyan utakat keresünk, amikor a HIT-et keressük, ami vissza visz valódi önmagunkhoz. A Lelkünk legmélyéhez, emlékeinkhez, ami megmutatja csillaggyökereinket, ami kinyitja sorsunk útját amíg ide nem értünk a Földre. Ezáltal a megértés és meglátás által sokkal egyszerűbben, szenvedések nélkül, tisztán, fel tudjuk vállalni Sorsunkat, mert megértjük, hogy minden így jó, ahogy van. Fel tudjuk vállalni hivatásunkat, önmagunkat, múltunkat és jövőnket, mindezt úgy, hogy a jelenben mi kötjük ezt össze.

Ahhoz, hogy HIT-et találj, meg kell fordulnod. Befelé, a múltad felé kell keresned a válaszokat. Ki kell nyitnod saját személyes történelmedet, hogy megértsd mi-miért történik Veled.

Ez a HIT alapja.


Kezd azzal, hogy eldöntöd!

Szép napot!
Namasté
Kata

imadat_kep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekesszenciak.blog.hu/api/trackback/id/tr266217851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása