Gyógyításról, látásról!

2014.07.22. 08:00

Az elmúlt években számtalan mende-monda terjeng a világban, olyan módszerekről, amik minden tudományos, de lelki törvényszerűséget is megkérdőjelezve „működnek”. Pontosabban nem működnek. Ilyen világmegváltó, hatalom ittas embert rengeteget láthatunk mi is eleget a televízió csatornákon, ahol a betelefonáló emberek zöme is sajnos, arról van meggyőződve, hogy ő maga nem tehet sorsáról, és elszenvedett problémái is vagy az ördög műve, vagy természetesen másé. Ez a fajta felelősséget nem vállaló, kifelé projektáló réteg az a réteg, akikről még most is rengeteg pénzt lehet lehúzni és vak reményben hitegetni utolsó pillanataikban is.

Vannak, azonban olyan emberek, olyan valódi energiát működtetni tudó, a természettel együtt élő lelkek, akik megtanulták már az energia törvényeit használni, sőt napjainkban a kvantumfizika is azt kutatja, hogy az energiából hogyan lehet tárgyiasult, materialista dolgokat teremteni. Ezek a kutatók, hiteles emberek egyre gyakrabban jönnek rá arra, hogy őseink, de elsősorban a sámánisztikus népek zöme, ugyan ezen energia mozgatás révén tudott gyógyítani, látni és eseményeket, dolgokat előre érzékelni, vagy megmondani. Ha magyarázni kellene, gondoljunk csak bele, a mobiltelefon energiáját se látjuk, amikor két ember között összeköttetés van, de mégis működik. Vagy amikor azt mondjuk valakinek, hogy „energia vámpír”, mert közelében elfáradunk. Az ilyen energia cserék vagy áramlások terét már az 1980-as években Rupelt Sheldrake angol biológus beazonosította, és nevezte el morfogenetikus mezőnek. Ez a morfogenetikus vagy információs háló az, amelyen keresztül kapjuk az információkat. Az információk többsége a tudatalattinkhoz érkezik, és jó megérző képességgel kell rendelkezni, vagy kiválóan meditálni tudni, hogy ezen információkat le is tudjuk fordítani magunknak. Tulajdonképpen a megérzés, előrelátás nem más, mint ezen információs sztrádán történő állandó jelenlét vagy éppen egy-egy pillanat, képekben, hangokban, szavakban történő megnyilvánulása.

Peter Fraser (a NES terápia megalkotója) beszél először arról, hogy sejtjeink körül is ilyen morfogenetikus mező található. Egy olyan információs háló, amely az idegrendszerünkkel áll kapcsolatban. Az idegrendszer maga, pedig nem más, mint a környezetünkből felénk áramló ÉRZÉSEK, és a bennünk újra teremtődő érzésekre adott emlékek kibontásának összessége, ami nem más, mint maga az ÉRZELEM. ( Itt tehát fontos különbséget tennünk, hogy érzés és érzelem nem ugyan az! Hogy megértse a kedves olvasó, gondoljunk arra a mondatra például: hogy „félek a szerelemtől”. A szerelem maga nem rossz, sőt kifejezetten erős pozitív, szép érzés. De a szerelemhez kapcsolódó megéléseink adják az érzelmeinket, tehát válaszainkat, ami már félelem. ) Amikor tehát információt adunk le sejtjeinknek, azt legtöbbször tudatalattinkon keresztül tesszük, így a sejt úgy kezd el működni, mint ahogy a mi általunk leadott parancs kéri.

Fraser így beszél erről egy korábbi interjújában: „Fontos tudomásul venni, hogy amikor összekapcsolunk gondolatokat a térben - a gondolatok puszta információk - az esemény körül megváltozik a tér vezetőképessége. Ez azzal van összefüggésben, hogy erőtér jön létre akkor, amikor energia áramlik át az egyik pontból a másikba. Ez óriási! Eléggé elképesztő dolog, mert a vezetőképesség változása azt jelentheti például, hogy könnyebben történnek meg elektromos jelenségek, ha a vezetőképesség megváltozik. És ez nem lokális. Az információcsere közvetlen környezetében változik meg.

Ezek a felfedezések - a tér vezetőképességének az információ-kapcsolódás révén bekövetkező változása - teljesen meg fogják változtatni felfogásunkat arról, hogy hogyan működik az ún. tesztelés a természetgyógyászatban, mert tényleg át kell térnünk az elektromos modellről a kvantummodellre. A kvantummodell pedig nincs benne a tankönyvekben, egy kissé nehéz megérteni.

Van egyfelől a fizikai értelemben vett test és másfelől van a biokémia. Ez tökéletesen rendben van, ameddig működik. De mi kvantumbiológiáról beszélünk. Azt próbáljuk megmagyarázni, hogy hogyan zajlik a kommunikáció a test 50 trillió sejtje között, miközben sem a pH-ja, sem a hőmérséklete nem változik napról napra, télen-nyáron nyolcvan éven keresztül.

Figyelemreméltó korrekciókat tudunk végrehajtani ott, ahol a mezőben zavar keletkezett, ahol valamilyen információ nem talál megfelelő utat, vagy torzul. van egy sor infocseppünk, amelyek arra jók, hogy biztosítsák a mező beindításához szükséges energiát. A legtöbb embernek az erőtere részben összeesik, amikor betegek, úgyhogy először megpróbáljuk helyrehozni az illető erőterét. Nem valamilyen testen kívüli auráról beszélek, hanem a bennük lévő mezőről, amit nem lehet látni, ám életbevágóan fontos dolog. Amikor infocseppeket adunk valakinek, például rövid időn belül méregteleníti magát a szervezet. Vagy a páciens mentálisan ráeszmél valami nagy dologra. Egy mentális realizáció (ráeszmélés) ugyanaz, mint egy betegség kezelése. Lényegében így gyógyítunk meg egy betegséget: olyan kapcsolatokat hozunk létre, amelyek nem valósultak meg korábban. És ez a lényeg: segíteni az embereknek, hogy létrehozzák ezeket a kapcsolatokat. Azt találtuk, hogy ezek a kapcsolódások ragyogóan lezajlanak, ha az energia - és vele az információ - könnyebben tud mozogni az erőtérben.

A ráeszmélések maguktól merülnek fel, a maguk idejében, és úgy hisszük, egyszerűen azért, mert az infocseppek segítenek abban, hogy az információ hatékonyabban jusson el a test különböző részeibe. Ha úgy tetszik, a tudatunk egyik része összeköttetésbe kerül egy másikkal.„

De nem csak a NES terápia az, ami ezen az elven működik. A homeopátia, a Bach virág terápia, az Eric Pearl féle Kapcsolatteremtő Gyógyítás, és a legnagyobb orosz gyógyítók, mint Grigorij Grabovoj is tudnak az energiával oly módon bánni, hogy azzal még szerveket is képesek újra teremteni. A hipnózis és az öngyógyítás is ezen elvek alapján működnek és az energia gyógyászok is (némelyek) képesek arra, hogy a tudatalattinkba belelássanak és azt helyre hozzák.

A gyógymódokról nagyon fontos tudnunk azt, hogy mindenki számára elérhetőek és használhatóak. Segítségre, akkor van szükség vagy addig, amíg nem tudjuk elménket annyira lecsillapítani, hogy gondolataink helyett ezen frekvenciákat fogjuk és dolgozzunk velük. Így felelősségünk bármely lelki vagy testi betegségünk megtörténte miatt 100%-ban minket terhel. De jó hír, hogy mi is rendbe tudjuk ezt hozni. Kitartó tanulás és meditációk által.

Néhány könyvvel és programmal, technikával igyekszem segíteni mindazoknak, akik ezt nehezebben, vagy egyáltalán nem tudják még működtetni.

Jómagam bemutatkozójából kiderül, hogy 2000.május 19-én egy autóbalesetet szenvedtem el, amiben testem 80%-a megsérült. Ez jelent töréseket, égési sérüléseket, belső szervi sérüléseket, gerinc és csípő törést. Orvosaim mindent megpróbáltak megtenni azért, hogy lábra tudjak állni, mégis szavaikban sok jóval nem bátorítottak. Bennem azonban egy percig nem merült fel, hogy ebből a helyzetből (20 évesen) nem lehet felállni, a szó szoros értelmében. Tény, hogy a baleset következtében egy olyan világ nyílt ki előttem, amivel Tanítómmal, Segítőimmel (nem sorolom tovább kikkel, mondjuk más lelkekkel) a mai napig terápiásan segítem a Hozzám fordulókat, illetve látásommal, információkkal tudok segíteni(még a rendőrségnek is). Alázatban dolgozom, és ezen módszertan is része terápiás kezeléseimnek egy speciális oldás keretében. Így számomra nincs olyan ember, akit ne lehetne megmenteni, kivéve önmagától.

 

Amiket érdemes olvasni, megnézni a témában.

Könyv: Marlo Morgan: Vidd hírét az Igazaknak

          Dr. Eric Pearl: A kapcsolattteremtő gyógyítás

          Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf: Titokzatos orosz gyógymódok

Film: Élő mátrix

 

Jó utat!

Kata

 

Egyéni konzultáció: lelekesszencia@gmail.com

CSALÁDÁLLÍTÁS:

AUGUSZTUS 2-án Szombat 9.00 – Buda, Gazdagrét

conciencia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekesszenciak.blog.hu/api/trackback/id/tr246530283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása