Bemutatkozó 2.

2014.05.15. 11:22

Kedves Olvasóm, Barátaim, Ismerőseim!

 

Köszönöm, hogy olvassátok az oldalon megtalálható írást. Szeretném pár gondolattal kiegészíteni az írások tartalmát. Minden írásomban, valós, megélt (mondhatjuk meditatív úton történő beszélgetések) eseményeket és tanításokat elevenítek fel, amit leginkább Tanítómmal (Tanítóimmal) és kísérőimmel, Gyógyítóimmal, illetve olyan Lényekkel, Fajokkal folytatok, akik segítik itt e Földön az emberi lelki evolúció fejlődését.

Nem volt könnyű dolog felvállalni ezt, hiszen ma Hazánkban és szerte a világon számtalan pejoratív gondolat és ellenpélda létezik az útkereső, elkeseredett ember számára.

Jómagam 2000.május 19-én autóbalesetet szenvedtem, aminek a következményeként egy kómás állapotot éltem meg. Pontosabban ebben a kómában, tökéletesen és boldogan, szabad Lélekkel éltem, mindaddig, amíg el nem érkezett a visszajövetel pillanata. Higgye el kedves olvasó, ez a legborzasztóbb élmények egyike, amit valaha átéltem. Ugyanakkor el tudom mondani azt is, hogy ettől a pillanattól kezdve megváltozott az életem. Fogalmazhatunk úgy is, hogy nyitva maradt egy kapu, aminek következményeként a Lelkek birodalmával éberen is képes lettem tökéletesen tartani a kapcsolatot. Ez a folyamat, ennek a világnak a feltérképezése, rendszertana, összefüggéseinek megismerése, a Föld bolygó szerepe és törvényeinek megismerése 13 hosszú évembe tartott, amely 13 év arra volt elég, hogy ezt az írást végre kellő felelősséggel tudjam leírni. Olyan engedéllyel a hátam mögött, amely számomra mindennél fontosabb, ez, pedig az Égi Út, az Égi engedély. (Ha úgy tetszik a Tanács engedélye.)

Nem tartom magam látónak, sem gyógyítónak, sem másnak, vagy éppen kiválasztottnak. Nem is értek egyet ezen szavak használatával. Híd-Embernek tartom magam, aki segíteni tud másoknak, akik úgy gondolják, vagy inkább érzik, megérzik, hogy Hozzám vezet az útjuk. Továbbá fontosnak tartom elmondani, hogy egyáltalán nem hiszek pusztán a spirituális útban. Minden terapeutának szüksége van egy tudományosan megalapozott tudásra is. Jómagam erre is szert tettem, és teszek még mindig, folyamatos továbbképzések alkalmával. Ezek a törvényszerűségek megakadályoznak abban, hogy butaságoknak adjak teret (pl: ikerlelkesség, kifelé projekció, átok és társai elméletek), ugyanakkor világossá teszik az összefüggéseket családunkból származó pszichikai tünetek és a reinkarnáció lelki törvényei között. Család állítok (és tanulom is), hipnotizőrként dolgozom és speciális oldásokkal lelki úton gyógyítok. Munkám során dolgoztam sok szervezetnek ( pl: ORFK, BRFK, MALÉV…stb), de leginkább a magán emberek világa tetszett.

Ahogy megérkezik az Út kereső ember, számtalan kérdéssel, szépen kezdenek kinyílni előttem Lelkének történelmi képei, reinkarnációjának mozzanatai, és az ok-okozati képek világosan megmagyarázzák jelen életeseményeit. Az itt olvasható írásokban segíteni szeretnék a Hozzám fordulóknak abban, hogy feloldódjon szenvedéseik, tanácstalanságaik, vagy ismétlődő köreik megélései életútjuk során. Bízom benne, hogy ez sikerül.

Jelenemben továbbra is elsősorban magánemberekkel dolgozom:
- Budapesten
- Érden
- Pécset
- Nyíregyházán

Írásaimból világképem az olvasó elé tárul. Így fogadja mindenki ezt nagy szeretettel, nyitottsággal és felismerésekkel.

Namaste
Kata

lélekhíd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekesszenciak.blog.hu/api/trackback/id/tr566169362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása