Üzenet 2015-re

2015.01.03. 15:00

Tanítóm beszéde 2015. január 2. Dobogókő

 

Kedves Olvasó!

 

Fogadd szeretettel Tanítóm üzenetét minden útkereső számára, amelyben 2015-re vonatkozóan mondja el mi az, amellyel mi magyarok és az emberiség szembesül majd, felismerések formájában. Nem kívántam sem a számmisztika, sem az asztrológia (asztrozófia) segítségével elemezni ezt az előttünk álló évet, hiszen minden egyes földön megtestesült Lélek számára van egy személyesebb, pontosabb üzenet minőség, ez pedig nem más, mint Tanítóinkkal történő kommunikáció. Kívánom mindenkinek, hogy megtalálja ezt az ösvényt.

Íme az üzenet, szóról-szóra.

„Nem minden az, aminek látszik! Ennek az évnek ez lesz a legnagyobb tanulsága.”

 

Üzenet azon embertársaimnak, akik felvállalták a Tanítást:

„A fegyelem érvek nélkül a külvilág számára nem ér semmit, addig, amíg tapasztalattá nem válik. Addig mindössze méltóság. Utána lesz felismerés. Ez a Világotok legnagyobb tanulsága Tanítóitok számára az idén. „

 

Üzenet az Orionról:

„A törvények mindenkit elérnek és mindenkire egyformán-EGY-JOG-ban vonatkoznak. Ezen törvények régóta élnek és élni fognak. A Föld nem mozdul, míg Ti nem mozdultok, kik Vele (rajta) élnek. Nem maga az Orion a törvény. Az Orion mindössze összerakta, származtatja törvényeiteket. De betartani Nektek kell. Ennek nem betartása dharmátoktól eltérít. Ez a legnagyobb vétek, amit el lehet követni önmagatok ellen. „

 

Üzenet Mindenkinek:

„Nincsenek ennek a Világnak kiválasztottjai és Másságai sem. Mindössze felvállalt feladatokkal érkeztetek, akiknek a saját Sorsuk beteljesítése a legnagyobb feladat. Ezt hívjátok hitelességnek. Semmi mást. Mindenki tanít és tanul. Ez az örök körforgás, az Egység Törvényének része. Amit meg kell látnotok: az saját Sorsotok íve. Sokan éltek álruhákban, más köntösöket hordva, amely eltérít valóságtoktól. Ezen társaitok szép lassan értik csak meg mi a dolguk. Vannak dolgok, amiket hagyni kell megérteni, nem szabad beavatkozni, mert az események üzenete a megélés maga. A megélés pedig sokszor irányt vált a Sorsban, ha úgy tetszik, „beveszi a kanyart”, amit az ember maga önállóan nem tett volna meg. Ezek a történések sokatok számára nem kívánatosak, de szükségesek. Így 2015-ben ezeket fogjátok megélni. És megérteni.

Amíg a megértésre keresitek az utat, megtaláljátok egymást, Ti, akik összetartoztok. Mester a Tanítványát, ha úgy tetszik. Ebben az évben a megértés által találjátok meg valódi kapcsolódásaitok színterét. És értitek meg, hogy az emberi elme önmagában nem képes irányítani életét. De megérteni Lelke üzenetét megtudja.

Az alázat kívánatos! A háború Anya és gyermeke közt nem!

Kívánni fogjátok a törvényeitek magasabb fokú megértését, megismerését. Ezért keresitek majd a válaszokat először egyéni Sorsotok alakulása miatt, majd később a magasabb tudatosságot, hogy Sorsotok, amely leérkezésetek előtt már világos és értelmezhető, számotokra is értelmet nyerjen.

Márciusig a megpróbáltatásokra fogtok figyelni, amely egyre inkább lehúz Titeket az anyagba. De ott megoldást nem találtok majd. Márciustól Sorsotok magasabb megértése lesz vágyatok, amely észrevétlenül kúszik be gondolataitokba és a mindennapjaitokba. Ösztönszerűen fogjátok érezni, hogy kerestek valamit, de nem tudjátok mit. Mert emberi elmétek még nem fér hozzá ehhez az információhoz. Ezen információkat, megoldásokat keresnetek kell! De a megoldások kinyílása értelmetekben nem elég! Bent kell elfogadnotok a vezetést az alázat által, majd eszerint kell cselekednetek. Csak ez a fajta látásmód hozhat megnyugvást és megoldást a problémáitokra. Amely problémák valójában Sorsotokban elkerülhetetlen feladatok összessége. Amely feladatokban meg kell értenetek, hogy Nektek(!) mi a dolgotok, nem a másé!

Így ebben az évben az alázat a legkívánatosabb felismerés, amelyet megérteni nem elég. Ez által nyílhat ki előttetek a Valódi Világ. Erre valóak a törvények, amelyek most sokatokat beterelnek a valódi Sorsukba. Amit elmétek (ha nem keresi a valódi megértést) nehezen fog kezelni. Talán beszorításnak éli meg.

Ezt kell megértenetek! Ha kell, olvassátok, értelmezzétek többször.

Keressétek a Valódi Igazságokat! Ez vezet ki az anyag illúziójának fogságából.„

 

Namasté

Kata

 

Egyéni konzultáció: lelekesszencia@gmail.com
Ide várom minden kedves útkereső, érdeklődő levelét, kérését.

CSALÁDÁLLÍTÁSI IDŐPONTOK:
JANUÁR 11. Vasárnap - 15.00 - Pécs
JANUÁR 24. Szombat - 15.00 - Nyíregyháza
JANUÁR 31. Szombat - 15.00 - Budapest

imag2797.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekesszenciak.blog.hu/api/trackback/id/tr907035967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása